Acasă Extern Kievul anunță motivul atentatului la viața consilierului președintelui

Kievul anunță motivul atentatului la viața consilierului președintelui

0

Potrivit ministrului, atacatorii se pregăteau de mult timp de atentatul la viața consilierului președintelui Ucrainei, Serghei ȘefirIar. Conform planului atacatorilor, toți cei din mașină ar fi trebuit să moară, scrie presa locală.

„Conform ideii celor care au conceput, organizat și comis această crimă, Serghei Șefir și toți cei care ar fi fost cu el în mașină ar fi trebuit să moară”, a spus Garașenko, transmite SafeNews.md cu referire la Unimedia.info.

Potrivit lui Gerașenko, sarcina criminalului a fost inițial să împuște soferul, acesta „primind un glonț, pierde de obicei controlul”.

„Mașina devine incontrolabilă, intră într-un șanț, lovește un copac. Și apoi ucigașul ar putea termina de împușcat pe toți cei care se aflau în ea”, a explicat purtătorul de cuvânt al Ministerului.

„Scopul acestei infracțiuni, conform anchetei și conform versiunii lui Serghei Nahmanovich, este de a intimida, de a-l face pe președinte să simtă că pot să-i omoare pe cei mai apropiați lui”, a spus el.

Gerashchenko a subliniat, de asemenea, că această crimă „a fost pregătită foarte serios și foarte atent”.

Focuri de armă la Kiev asupra automobilului consilierului președintelui Ucrainei, Serghei Șefir. Potrivit informațiilor, șoferul a fost rănit, iar poliția a demarat de urgență operațiunea „Sirena”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.