Acasă Extern Kadîrov îl invită pe Biden în Cecenia: În țară nu există homosexuali

Kadîrov îl invită pe Biden în Cecenia: În țară nu există homosexuali

0

Ramzan Kadîrov l-a invitat pe președintele SUA, Joe Biden, în Cecenia pentru a se asigura că „în țară nu există cocoși, (n.r. a se citi homosexuali), ci doar soți de găini”. Așa a comentat Ramzan Kadyrov apelul președintelui american de a proteja drepturile persoanelor LGBT de pretutindeni – din Cecenia până în Camerun, transmite SafeNews.md cu referire la Realitatea.md.

„Liderul celei mai problematice și agresive țări din lume, amărât de toate statele musulmane și arând lumea arabă cu bombe aeriene, Biden, care a returnat cu rușine trupele din Afganistan, fără niciun motiv, a început brusc să pomenească Republica Cecenă. 

Nu ne-am recuperat încă dintr-o serie de declarații și acțiuni absurde în calitate de președinte al Statelor Unite și ne face deja fericiți cu noile sale declarații ciudate și absurde”, a precizat Kadrîrov.

Amintim că, în aceste zile, are loc cea de-a 76-a Adunare Generală a ONU, care se desfășoară la New York. La acest eveniment de talie mondială, este prezentă și șefa țării noastre, Maia Sandu, precum și ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu.

Realitatea.md precizează că Cecenia este una din republicile autonome ale Federației Ruse, din nordul Caucazului, unde comunitatea LGTB este supusă sistematic represiunilor.

În cultura cecenă, nu doar a fi gay, dar chiar și a fi de o altă religie decât Islamul sunnit, este considerat inacceptabil.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.