Acasă Extern Joe Biden a primit a treia doză: Ştiu că nu pare, dar...

Joe Biden a primit a treia doză: Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani

0

Preşedintele american Joe Biden şi-a făcut luni, la Casa Albă, a treia doză de vaccin anti-COVID Pfizer-BioNTech. „Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani”, a spus Joe Biden, transmite SafeNews.md cu referire la digi24.ro.

Statele Unite au autorizat săptămâna trecută administrarea unei doze „booster” de vaccin anti-COVID în cazul persoanelor de 65 de ani şi peste, precum şi ale celor din categoriile de risc, inclusiv prin prisma locului de muncă.

„Booster-ele sunt importante, dar cel mai important lucru este că trebuie să avem cât mai multe persoane vaccinate”,a spus Joe Biden.

Preşedintele SUA a spus despre cei aproximativ 23% de americani care nu s-au vaccinat nici măcar cu o singură doză că „provoacă o groază de pagube restului ţării”.

Joe Biden are 78 de ani şi s-a vaccinat cu a doua doză de Pfizer în luna ianuarie 2021.

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, în vârstă de 70 de ani, va fi şi ea injectată cu a treia doză de vaccin anti-COVID, a mai spus preşedintele SUA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.