Acasă Extern Jaf în valoare de 100.000 de euro într-un hotel de lux din...

Jaf în valoare de 100.000 de euro într-un hotel de lux din Paris

45
0
ads

Celebrul hotel de lux George V din Paris, situat în apropierea Bulevardului Champs-Elysees, a fost locul în care a fost comis joi seară, în jurul orei locale 21:30, un jaf, informează Actu-Mag. După ce au spart mai multe vitrine, tâlharii au furat bijuterii create de companii de renume în valoare de 100.000 de euro, transmite SafeNews.md cu referire la Mediafax.

Un echipaj de poliţiei a fost prezent la faţa locului la câteva clipe după fapte, însă hoţii au reuşit să fugă. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

O anchetă a fost deschisă şi încredinţată brigăzii pentru reprimarea banditismului (BRB) a poliţiei judiciare din Paris.

Un alt jaf recent a avut loc tot în Paris. Poliţia franceză a declarat că a deschis anchetă de urmărire  a unei bande internaţionale de hoţi specializaţi în furturi de cutii Lego.

Banda arestată a fost raportată pentru prima dată în Franţa în noiembrie 2019 şi din nou în februarie 2020.

„Ei vin în Franţa, s-au cazat la un hotel din regiunea Parisului, apoi au început să facă raiduri în magazinele de jucării înainte de a se întoarce în Polonia pentru a-şi vinde transportul,” a declarat unul din ofiţerii care se ocupă de caz.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here