Acasă Social Jaf bancar, la Florești. Hoții au furat un safeu cu sute de...

Jaf bancar, la Florești. Hoții au furat un safeu cu sute de mii de lei, mii de euro și dolari

0

Persoane necunoscute au furat noaptea trecută un safeu plin cu lei, dolari, euro și ruble rusești din filiala unei bănci comerciale din orășelul Mărculești, raionul Florești.

Potrivit unor surse ale portalului Deschide.MD care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, jaful ar fi avut loc în această noapte, în jurul orei 03:30. Poliția a fost alertată de către paznicul sucursalei care a depistat ușa de la intrare deteriorată și lipsa safeului.

Preliminar, în safeu s-ar fi aflat bani în sumă de: 200 mii de lei, 5000 de euro, 2000 de dolari, dar și 10 000 de ruble rusești.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz și rumează să stabilească identitatea făptașilor, cu ulterioara reținere a acestora, dar și circumstanțele în care a fost furat safeul cu bani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.