Acasă Social Jaf armat în plină zi, la Hîncești. Femeie amenințată cu pistolul și...

Jaf armat în plină zi, la Hîncești. Femeie amenințată cu pistolul și jefuită de aur și zeci de mii de euro

0

Clipe de groază pentru o femeie, după ce s-a trezit în casă cu o persoană cu cagulă pe cap și înarmată cu un pistol. Mascatul a amenințat femeia cu arma și ar fi furat jumătate de kilogram de aur, dar și zeci de mii de euro. Incidentul a avut loc în această după-amiază în localitatea Leușeni, din raionul Hîncești.

Victima, o femeie de 41 de ani, le-a declarat polițiștilor că în această după-amiază, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla acasă cu copilul său, un bărbat cu cagulă pe cap a dat buzna în locuință și a amenințat-o cu un pistol.

Ulterior, acesta a furat 500 grame de aur și 40 000 de euro, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Oamenii legii au pornit un dosar în acest caz, iar în prezent interprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili identitatea făptașului, dar și locul aflării acestuia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.