Acasă Extern Ivan Jdanov, un apropiat al opozantului rus: Starea de sănătate a lui...

Ivan Jdanov, un apropiat al opozantului rus: Starea de sănătate a lui Alexei Navalnîi s-a îmbunătăţit

74
0
ads

Starea de sănătate a lui Alexei Navalnîi – critic al Kremlinului, aflat în închisoare – s-a îmbunătăţit, iar acesta este la curent cu măsurile adoptate împotriva organizaţiei sale de campanie, a declarat, vineri, Ivan Jdanov, apropiat al lui Navalnîi. Aliaţii lui Alexei Navalnîi au anunţat, în aprilie, că starea de sănătate a acestuia este precară şi Navalnîi a fost mutat pentru tratament într-un spital penitenciar, transmite SafeNews.md cu referire la rador.ro.

„Alexei Navalnîi se află într-o stare mult mai bună acum, iar de fiecare dată când aude unele ştiri afirmă că este şocat”, a declarat Zhdanov pentru postul de radio Ecoul Moscovei, referindu-se la scoaterea în afara legii a fundaţiei anticorupţie a lui Navalnîi. 

„El încearcă să se menţină la curent cu ceea ce se întâmplă şi oferă recomandări legale avocaţilor săi. În general, este bine”, a precizat aliatul lui Navalnîi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here