Acasă Extern Iranul ar putea ataca Israelul chiar în această noapte! Riposta ar putea...

Iranul ar putea ataca Israelul chiar în această noapte! Riposta ar putea fi mai mare ca cea din aprilie

0

Israelul se pregătește pentru o ripostă din partea Iranului încă din această seară, relatează rețeaua parteneră din SUA a Sky News. De asemenea, mai multe surse au declarat pentru NBC că oficialii britanici au aflat că Israelul crede că un atac cu rachete ar putea avea loc în această noapte.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat, conform Reuters, că potențialul atac cu rachete este așteptat să fie de amploare. Oficialii americani se așteaptă ca răspunsul Iranului să implice mai multă putere de foc decât cel din aprilie, raportează NBC.

Oficialii spun că este de așteptat ca acest răspuns să includă un număr mai mare de rachete balistice decât cele utilizate în aprilie și, prin urmare, amenințarea ar putea fi mai semnificativă. Israelienii au fost îndemnați să „rămână aproape de un spațiu protejat”. Comandamentul Frontului Intern, responsabil cu protecția civilă, a recomandat oamenilor să „minimizeze deplasările în zonă” și să „evite adunările”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.