Acasă Politic IPOCRIZIE sau MEMORIE SCURTĂ? Dodon o critică pe Maia Sandu după ce...

IPOCRIZIE sau MEMORIE SCURTĂ? Dodon o critică pe Maia Sandu după ce a mobilizat oamenii la protest, dar uită că a facut-o la fel

0

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, critică faptul că, Președintele ales, Maia Sandu, a chemat ieri cetățenii la un protest în fața Parlamentului, iar ulterior și pentru ziua de duminică i-a îndemnat la fel să iasă la o manifestație împotriva actualei guvernări. Potrivit lui Dodon în plină pandemie, Sandu îi supune pe oameni riscului de a se infecta cu coronavirus. Menționăm că înainte de alegerile prezidențiale, acesta împreună cu PSRM au organizat mitinguri în susținerea candidaturii lui Igor Dodon în mai multe regiuni ale Moldovei.  

„Nimeni nu vă împiedică să intrați în funcție. Eu am reușit să repar clădirea, să v-o transmit așa frumoasă, dar dvs vreți să o distrugeți? Maia Sandu să-și asume responsabilitate pentru țară, să inițieze, dacă dorește, schimbarea legilor, alegeri anticipate. Și noi putem scoate câteva zeci de mii de oameni în stradă. Vă propun să vă liniștiți, să vă calmați, să intrați în funcție, să veniți la Președinție și să activați, n-o să vă împiedice nimeni. Și noi putem să scoatem câteva zeci de mii de oameni în stradă și ce va fi? Îi punem pe oameni față în față, în plină pandemie. Și dumneavoastră  vorbiți de responsabilitate?”, a spus Dodon în cadrul unui nou episod a emisiunii sale online.

Critica vine după ce ieri, 3 decemebrie, câteva mii de cetățeni s-au adunat în fața Parlamentului, unde au protestat față de decizia majorității parlamentare PSRM-Partidul Șor de a aproba mai multe subiecte, pe care opoziția a solicitat să fie retrase de pe ordinea de zi a ședinței de ieri, pentru a mai fi consultate, lucru care nu s-a întâmplat.

Dodon însă, pare că ”a uitat” faptul că la 13 noiembrie, cu două zile înainte de alegerile prezidențiale, turul II, în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău, Igor Dodon și PSRM au organizat un miting de amploare pe timp de pandemie, pentru a demonstra că are susținerea cetățenilor.

Astfel de mitinguri au fost organizate și în alte regiuni ale țării.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.