Acasă Politic Ion Chicu spune că mâine iarăși o să meargă la Parlament. ”Deputații...

Ion Chicu spune că mâine iarăși o să meargă la Parlament. ”Deputații din opoziție fug de prim-ministru”

0

Ion Chicu anunță că se va prezenta vineri, 3 iulie, din nou în Parlament pentru a prezenta proiectele de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea. În acest sens, el îndeamnă deputații din opoziție să renunțe la „raționamente politice” și să nu boicoteze ședința plenară. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Mâine iarăși o să merg la Parlament și iarăși deputații o să se teamă să intre în sală. Și luni o să merg. Ce o să facem atunci? Deputații din opoziție fug de prim-ministru”, a declarat el.

Chicu a precizat că, în cazul în care deputații vor avea obiecții față de proiectele sus-menționate, Legislativul „are toate instrumentele pentru a pune la respect Guvernul”, făcând referire la procedura de înaintare a moțiunii de cenzură.

Întrebat despre moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, Chicu a spus că este una „irelevantă”.

Spre deosebire de noi toți, Ministerul Sănătății are performanțe bune… Nu este competență exclusivă a ministerului în gestionarea crizei… Este o moțiune politică. Ei trebuiau să meargă cu moțiune împotriva Guvernului”, a precizat premierul.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.