Acasă Politic Intimidările continuă! Doi deputați PSRM l-au izolat pe Ștefan Gațcan într-un birou...

Intimidările continuă! Doi deputați PSRM l-au izolat pe Ștefan Gațcan într-un birou din Parlament și îl amenință cu răfuiala

0

Deputatul Ștefan Gațcan care și-a anunțat ieri plecarea din fracțiunea PSRM ar fi fost luat „ostatic” de un grup de deputați socialiști, printre care Grigore Novac și Nicolae Pascaru. Aceaștia îl amenință cu răfuială și îl obligă să semneze declarația de renunțare la mandatul de deputat, transmite Deschide.md.

Ieri, în drum spre centrul medical privat pe care l-a fondat, Gațcan a fost intimidat și oprit abuziv de unii participanți în trafic, aflați în mașina de model BMW X6.

După ce automobilul la volanul căruia se afla deputatul Gațcan a fost tras pe dreapta, în mașina acestuia a urcat un personaj în civil cu care au avut loc discuții neamicale. Ulterior, la locul incidentului, au venit deputații PSRM Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea, care au urcat în automobilul lui Gațcan, l-au intimidat și amenințat inclusiv cu răfuiala fizică și l-au presat să-și depună mandatul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.