Acasă Social Înregistrare audio// Un tată din Moldova își amenință copiii cu moartea

Înregistrare audio// Un tată din Moldova își amenință copiii cu moartea

0

Detalii cutremurătoare în cazul adolescentei de 13 ani din Băcioi, care a fost găsită acasă la iubitul său, un bărbat de 21 de ani, după ce a fugit de acasă, la începutul lunii septembrie.

În cadrul emisiunii Vorbește Moldova, una dintre surorile fetiței de 13 ani a mărturisit că sora sa a fugit de acasă din cauza bătăilor pe care le suporta zi de zi din partea tatălui său.

Bărbatul susține că își iubește cei 4 copii, iar uneori aplică violența pentru a-i educa.

Fetele susțin că au scris o plângere la poliție pe numele tatălui săi.

Totodată, minorele au făcut publice câteva înregistrări audio în care tatăl își amenința copii cu moartea. 

„Legea nu e numai pentru voi, dar și pentru părinții care v-au crescut. Am aflat cine a sunat la poliție. Vă ucid, bag un cuțit în voi, să știu măcar pentru ce să stau la pușcărie. Să nu vă văd în jurul casei. Eliberați casa”, strigă bărbatul în înregistrările prezentate.

În cadrul emisiunii, bărbatul a recunoscut că era în stare de ebrietate când a fost înregistrat.

„De vreo 3 ori l-am dat pe tata la poliție. Era iarnă, noi stăteam în frig și tata a început să lovească în noi și am chemat rudele să ne salveze. Atunci am chemat poliția, însă peste câteva ore l-au eliberat”, a mărturisit una dintre fete.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.