Acasă Extern Indivizi suspecţi, reţinuţi în apropierea locului în care se derulează summitul G7

Indivizi suspecţi, reţinuţi în apropierea locului în care se derulează summitul G7

131
0
ads

Şapte indivizi suspecţi au fost reţinuţi de autorităţile britanice în apropierea locului în care se desfăşoară summitul Grupului ţărilor puternic industrializate (G7), informează BBC News.

Două vehicule au fost oprite de poliţie în zona Loggans, situată în districtul britanic Hayle. Trei persoane au fost reţinute din cauza deţinerii unor materiale destinate provocării de daune asupra bunurilor publice, iar alte patru din cauza suspiciunilor privind riscul perturbării unui eveniment public. Indivizii reţinuţi pregăteau acţiuni violente de protest faţă de summitul G7, care se desfăşoară în localitatea britanică St Ives, situată în districtul Cornwall. 

„Continuăm să permitem protestele paşnice şi legale, dar acţiunile infracţionale şi dezordinea publică nu vor fi tolerate”, a comunicat Poliţia britanică.

 La summitul G7 participă liderii din SUA, Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia şi Marea Britanie. De asemenea, sunt prezenţi lideri ai Uniunii Europene. 

Sursa: Mediafax.ro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here