Acasă Social Incident alarmant la Chișinău: Adolescent amenințat cu pistolul de un vecin sub...

Incident alarmant la Chișinău: Adolescent amenințat cu pistolul de un vecin sub influența alcoolului

0

Un individ a ajuns la poliție, după ce a amenințat un adolescent cu un pistol clandestin. Cazul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:56, pe strada Calea Ieșilor 27/2, din cartierul Sculeanca al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 16 ani. Acesta a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112 și s-a plâns că a fost amenințat cu o armă de către vecin.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a stabilit că pistolarul este un individ în vârstă de 46 de ani, în stare de ebrietate. Acesta l-ar fi amenințat pe adolescent, în urma unui conflict, cu un pistol de model FLOWER, cu calibrul de 5,6 mm. pe care îl deținea ilegal.

Pistolarul în afara legii a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru a fi documentat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.