Acasă Social Închisoare pentru că a urcat la volan beat criță și fără permis....

Închisoare pentru că a urcat la volan beat criță și fără permis. Inculpatul este în căutare

0
justice concept, selective focus on nearest part ,lens blur f/x

Un bărbat de 39 de ani a fost condamnat la închisoare pe un termen de 6 luni după ce a urcat beat criță la volan și fără permis de conducere. Potrivit Procuraturii Generale, inculpatul este dat în urmărire și urmează să fire plasat după gratii imediat ce va fi reținut, transmite IPN.

Cazul a avut loc în iulie 2023, în satul Horăști din raionul Ialoveni. Fără a deține permis de conducere, bărbatul a urcat la volanul unui automobilul, fiind și beat. Polițiștii l-au oprit și l-au testat cu „Drager alcotest”. Rezultatul a ieșit 0,49mg/l. Această concentrație, potrivit legii, arată o stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Cauza penală a fost examinată în instanța de judecată în lipsa inculpatului. Acesta urmează să își ispășească pedeapsa în penitenciar de tip semiînchis.

Sentința poate fi contestată la Curtea de Apel Chișinău.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.