Acasă Social Incendiu puternic într-un apartament din capitală. 22 persoane au fost evacuate din...

Incendiu puternic într-un apartament din capitală. 22 persoane au fost evacuate din blocul locativ

0

În după amiaza zilei de 27 martie angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din strada Academician Andrei Saharov nr.3 din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15.00.  La fața locului au fost îndreptate 3 echipe de salvatori. Ajunși pompierii au stabilit că un apartament cu trei camere este cuprins de flăcări. În timpul lichidării incendiului, pompierii au evacuat din apartamentul care ardea un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Pentru a evita intoxicarea oamenilor cu produsele de ardere, salvatorii au mai evacuat alte 22 de persoane de la etajele superioare ale blocului. În urma arderii nu au fost raportate victime. Echipele de intervenție au lichidat incendiul fără ca acesta să obțină răspândire. Focul a distrus bunurile materiale din două odăi.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.