Acasă Social Încă un specialist din sistemul medical a pierdut lupta cu COVID-19

Încă un specialist din sistemul medical a pierdut lupta cu COVID-19

0

Încă un specialist din sistemul medical a pierdut lupta cu COVID-19. Este vorba despre Valerian Colesnic, medic ortoped-traumatolog, care activa la IMSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie anunțul a fost făcut de către IMSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a instituției.

„IMSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie anunță cu o deosebită tristețe trecerea în neființă a colegului nostru dl ???????? ????????, medic ortoped-traumatolog, fiind răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19. În aceste momente de cumplită încercare și suferință pentru întreaga familie, pentru rude, și cei care l-au cunoscut și prețuit, în numele colegilor din IMSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie, transmitem sincere condoleanțe și aducem un ultim omagiu. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun în rândul celor drepți!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a IMSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie.

Ministerul Sănătății urmează să anunțe oficial decesul medicului. 

Până la moment în R.Moldova au fost întregistrate oficial 57 decese în rândul lucrătorilor medicali.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.