Acasă Social Încă un medic – răpus de COVID-19. „A știut să se agațe...

Încă un medic – răpus de COVID-19. „A știut să se agațe de cea mai mică speranță pentru a se vindeca”

0

Asociația de Nursing din Republica Moldova anunță cu adâncă tristețe decesul asistentei medicale Victoria Maciuga, asistenta medicală în secția Pneumologie,Clinica Pediatrie a IMSP care a pierdut lupta cu COVID-19, devenind eroul acestor zile complicate.

„Am pierdut un adevărat simbol al devotamentului față de semeni, față de profesie Un om care și-a dedicat viața salvării vieții celor care au avut nevoie de asistență medicală. Prin toată viața și activitatea sa, VICTORIA MACIUGA a fost și va rămâne un model în slujba oamenilor. A știut să se agațe de cea mai mică speranță pentru a se vindeca”, se arată în comunicatul Asociației. 

Autoritățile nu au confirmat, deocamdată, acest deces, cele mai recente informații arătând un bilanț de 476 de cazuri. 

Mențonăm că ultimele date ale Miniserului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, au fost confirmate 2146 cazuri de infectare în rândul angajaților sistemului de sănătate, printre care: medici-547, farmaciști-26, asistenți medicali-852, felceri-112, personal auxiliar-609 persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.