Acasă Social Încă un deces în rândul lucrătorilor medicali. Un medic din Fălești, răpus...

Încă un deces în rândul lucrătorilor medicali. Un medic din Fălești, răpus de COVID-19

0

Medicului traumatolog Igor Cheptea s-a stins din viață după o luptă grea cu noul coronavirus. Despre aceasta a anunțat astăzi Ministerul Sănătății.

„Anunţăm cu regret despre trecerea în nefiinţă a medicului traumatolog Igor Cheptea, care a activat în cadrul spitalului raional Fălești, fiind confirmat cu infecția COVID-19. Domnul Cheptea a fost un specialist valoros pentru întreg sistem medical. De-a lungul carierei sale a tratat mii de pacienți. Exprimăm sincere condoleanţe familiei și colegilor”, se arată în mesaj.

Și colegii lui Igor Cheptea din cadrul Centrului de Sănătate Fălești au scris un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

„Colectivul Centrului de Sănătate Fălești deplânge stingerea din viață a domnului Cheptea Igor, medic ortoped-traumatolog și exprimă sincere condoleanțe rudelor, colegilor și apropiaților. Am pierdut un coleg bun, un profesionist, un om dedicat profesiei sale nobile.

În această zi întunecată, suntem cu gândul și sufletul alături de familia îndurerată, dar și de toți cei care au avut prilejul să-l cunoască și să-l aprecieze că pe un medic și om bun. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesaj.

Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 122.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.