Acasă Extern Încă o țară consideră nelegitime alegerile parlamentare ruse din Crimeea

Încă o țară consideră nelegitime alegerile parlamentare ruse din Crimeea

0

Turcia consideră nelegitime alegerile parlamentare pentru Duma de Stat din Federația Rusă, care s-au desfășurat pe teritoriul Crimeei, informează agenția de presă Tass. Potrivit sursei, acest lucru a fost confirmat de către reprezentanții Ministerului turcesc al Afacerilor Externe, transmite SafeNews.md cu referire la realitatea.md.

„Turcia continuă că susțină integritatea teritorială a Ucrainei și consideră că anexarea Crimeei este ilegală. 

În acest sens, alegerile desfășurate în perioada 17-19 septembrie, pentru Duma de Stat, în Crimeea nu au nicio putere juridică pentru Turcia”, se menționează într-o declarație publică a Ministerului de Externe al Turciei.

Amintim, că alegerile parlamentare din Rusia s-au desfășurat timp de trei zile: 17, 18 și 19 septembrie. În același timp, s-au desfășurat și alegerile directe pentru 39 de Parlamente regionale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.