Acasă Social Încă 4 vieți, răpuse de virus în Moldova. Bilanțul morților ajunge la...

Încă 4 vieți, răpuse de virus în Moldova. Bilanțul morților ajunge la 757

0

Încă 4 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Potrivit sursei citate este vorba despre o femeie și 3 bărbați, cea mai tânără victimă având doar 38 de ani.

Deces 754: Femeie de 49 ani din raionul Fălești. Transferată,  la data de 22 iulie, de la Spitalul Raional Fălești la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, obezitate gr.II-III.

Deces 755: Bărbat de 61 ani, din raionul Rezina. Transferat, la data de 1 iulie, de la Spitalul Raional Rezina, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardipatie hipertensivă și pulmonară, pielonefrită cronică bilaterală.

Deces 756: Bărbat de 38 ani, din raionul Slobozia. Comorbidități: cardiomiopatie dismetabolică, boala Behterev, obezitate gr.III.

Deces 757: Bărbat de 91 ani, din Transnistria. Comorbidități: cancer, boală ischemică a cordului.

Până la ora actuală, în R. Moldova au fost înregistrate 23.521 de cazuri de COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.