Acasă Social Încă 4 moldoveni au murit de COVID-19. Aproape 400 sunt în stare...

Încă 4 moldoveni au murit de COVID-19. Aproape 400 sunt în stare gravă

0

Încă 4 moldoveni au murit fiind infectați cu COVID-19 în ultimele ore, numărul deceselor în Republica Moldova ridicându-se astfel la 684.

Până în prezent, 14.376 persoane s-au tratat de COVID-19, numărul cazurilor active ridicându-se la 5.734. Dintre aceștia, 369 sunt în stare gravă (dintre care 26 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1.011- stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

În ultimele ore s-au mai înregistrat alte 4 decese:

Deces 681: Bărbat de 68 ani, din raionul Orhei. Internat la data de 6 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică.

Deces 682: Bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău. Internat la data 19 iunie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cancer rectal.

Deces 683: Bărbat de 70 ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 14 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculară, hepatică, renală, mielofibroză idiopatică.

Deces 684: Bărbat de 58 ani, din mun. Chișinău. Internat la data 7 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, infarct miocardic vechi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.