Acasă Social Încă 390 de moldoveni au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar alte...

Încă 390 de moldoveni au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar alte 7 persoane au decedat

0

Alte 390 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 9 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, două sunt de import din SUA și România.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 24733 cazuri.

Total teste efectuate în această zi – 2136, dintre care primar – 1629 şi repetat – 507.

Din numărul total de cazuri, 21 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici-10, asistenți medicali-10, personal auxiliar-1.

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei al Republicii Moldova informează și despre înregistrarea încă a șapte decese provocate de noul Coronavirus.

Deces 772: Bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău. Transferat la data de 26 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal Sf. Treime, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 773: Femeie de 75 ani, din mun. Chișinău. Transferată la data de 24 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, la Insitutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cancer.

Deces 774: Femeie de 65 ani, din mun. Chișinău. Transferată la data de 10 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal Arh. Mihail, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: pacreatită cronică, insuficiență renală.

Deces 775: Bărbat de 70 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 iulie, la Spitalul de Stat. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică.

Deces 776: Bărbat 87 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă, sindrom Parkinson.

Deces 777: Femeie de 20 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 17 iunie, la Spitalul Raional Hîncești. Comorbidități: întârziere mintală profundă deficitară de comportament, epilepsie, paralizia cerebrală spastică, tetraplegie spastică.

Deces 778: Femeie de 56 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 28 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, obezitate gr. IV, pacreatită cronică, insuficiență cardiacă cronică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.