Acasă Politic În cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare anticipate,...

În cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare anticipate, în noul Legislativ ar accede 5 formațiuni

1

În cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare anticipate, în noul Legislativ ar accede 5 formațiuni.

Este vorba despre PSRM, PAS, Partidul „ȘOR”, „Partidul Nostru” și PCRM.

Datele unui sondaj socio-politic au fost prezentate în cadru unei conferințe de presă de către compania Intellect Group.

Astfel, PSRM ar obține 19,4%, fiind urmat de PAS cu 14,5%. Pe locul III s-a clasat Partidul „ȘOR” cu 8,6%.

„Partidul Nostru” ar obține 6,5%, iar PCRM – 4,6%.

Circa 35% din respondenți au declarat că nu vor participa la vot sau nu știu pentru cine vor vota.

În acest sens, din numărul total a celor deciși, în următorul Parlament ar accede 5 formațiuni. PSRM ar obține 37 de mandate, PAS – 27 mandate, PȘ – 16 mandate, PN – 12 mandate și PCRM – 9 mandate.

Sondajul a fost realizat în perioada 23-28 iulie pe un eșantion de 1072 persoane. Marja de eroare este de +/- 3,2%.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Socialistii scad in sondaje.Cindva aveau pina la 27% ,acum doar 19% . Kuliok trage la fund socialistii.Evident,oamenii sunt revoltati de mita de 850.000 dolari primita de el de la mafiotul Plahatniuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.