Acasă Politic Îl va desemna Maia Sandu Prim-ministru pe Igor Dodon? Răspunsul liderei PAS

Îl va desemna Maia Sandu Prim-ministru pe Igor Dodon? Răspunsul liderei PAS

0

„Nu o să-l numesc pe Igor Dodon în funcția de Prim-Ministru” a declarat lidera PAS, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la JurnalTV.

„O să ies în fața cetățenilor și o le spun de ce Dodon nu poate fi numit în funcția de Prim-Ministru și dacă va trebui, o să merg la CC ca să întreb, cine mă poate obliga pe mine și cum poate fi obligat Președintele țării să numească în funcție de Prim-Ministru un personaj corupt, un trădător și cu multe alte calități… nu o să-l numesc pe Igor Dodon în funcția de Prim-Ministru…el trebuie să ajungă la pușcărie, nu la funcția de Prim-Ministru.” a mai declarat lidera PAS, în cadrul emisiunii.

Întrebată despre o eventuală pierdere a lui Igor Dodon la alegerile Prezidențiale și propunerea socialiștilor de a susține un viitor guvern, Maia Sandu a răspuns că nu are ce discuta cu socialiștii:

„Am văzut cine sunt socialiștii, nu credem în schimbare intențiilor socialiștilor… nu discutăm cu ei și nu o să facem Guvern cu socialiștii.” a declarat Maia Sandu.

 Amintim că în cadrul unei ediții de „Președintele Răspunde”, Igor Dodon, a adresat un mesaj către Maia Sandu, care suna astfel:

„Eu am mai văzut jurăminte de acestea. Doamna Maia Sandu se jura pe biblie, sau de fapt nu știu dacă biblia o recunoaște. Se jura în luna ianuarie-februarie anul trecut că nu face coaliție nici cu socialiștii și nici cu democrații… Și? Maia Grigorievna ce ai făcut? Anul trecut ai semnat două acorduri de coaliție cu Dodon și cu socialiștii. Un Acord de coaliție în luna iunie, puteți să spuneți că acela a fost dictat de împrejurări, pentru că trebuia să-l dăm jos pe Plahotniuc, dar încă un Acord de Coaliție l-ați semnat în luna septembrie?! Poți să vă dau, eu le am copiile la toate. Tare principiali sunteți voi. Nu o mai faceți pe Ileana Consânzeana și lăsați poveștile acestea cu Zmei. Dacă o să fie necesar, și eu v-am spus data trecută, o să fie necesar. O să trebuiască să ne așezăm și să discutăm. N-o să aveți…”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.