Acasă Politic Igor Dodon ar fi încropit o nouă MAJORITATE parlamentară, din care practic...

Igor Dodon ar fi încropit o nouă MAJORITATE parlamentară, din care practic niciun depudat PD nu mai face parte. Usatîi: ”Au deja planul și o nouă coaliție formată din 55 de deputați”

0

Președintele Igor Dodon nu-și dorește alegeri anticipate și ar fi încropit deja o nouă majoritate parlamentară din care nu mai face partea Partidul Democrat (PD) al lui Pavel Filip. Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de primarul de Bălți, Renato Usatîi.

„Dodon declară la TV că vrea anticipate, dar în realitate lucrurile stau altfel. Au deja planul și o nouă coaliție formată din 55 de deputați. În această coaliție nu va fi, practic, niciun deputat de la PD. O să fie deputați din alte partide parlamentare. De la democrați, dacă nu mă înșel, vor fi doi deputați”, a precizat Usatîi, care ieri a spus că viitorul premier ar urma să fie ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuța.

În opinia lui Usatîi, Igor Dodon se gândește cum să-și pătreze puterea după prezidențialele pe care le va pierde.

De menționat că alianța PSRM-PD nu mai deține majoritatea în actualul Parlament.

ziarulnațional.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.