Acasă Social Hristos a Înviat de acasă, dragi cititori ai portalului SafeNews.md!

Hristos a Înviat de acasă, dragi cititori ai portalului SafeNews.md!

0

Deși ne aflăm cu toții în izolare, unii departe de de familie și oamenii dragi, nimeni nu a anulat sfintele sărbători de Paște! Tocmai din acest motiv, SafeNews.md Vă dorește din suflet un Paște fericit de ACASĂ!

Ne dorim să fiți în primul rînd sănătoși, atît voi, cît și oamenii pe care îi iubiți. Izolarea nu este o pedeapsă ci mai curînd o binecuvîntare și asta pentru că doar acum putem recupera acel timp prețios pe care nu ț-am putut dărui familiilor noastre.

Vă îndemnăm să sunați astăzi, părinții, frații, rudele și odată cu tradiționanalul ”Hristos a Înviat”, să le spuneți cît de mult îi iubiți și cît de dor Vă este să îi îmbrățișați.

Împreună vom învinge. Paște luminat dragii noștri!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.