Acasă Uncategorized Hoții ar fi furat mii de euro din buzunarul uniformei unei studente...

Hoții ar fi furat mii de euro din buzunarul uniformei unei studente de la Academia de Poliție, la Telenești

0

Un bărbat a alertat poliția, după ce i-au dispărut din casă o sumă de câteva mii de euro. Banii erau ascunși în buzunarul unifomei de polițist a nepoate sale. Cazul a avut loc noaptea trecută, în localitatea Țînțăreni, din raionul Telenești.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani, le-a spus polițiștilor că, noaptea trecută persoane necunoscute ar fi dat buzna în locuința sa și au furat bani în sumă de peste 5000 de euro.

Banii îi ținea ascunși în buzunarul uniformei de polițist a nepoatei sale, în vârstă de 22 de ani, care este studentă la Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care au dispărut banii, dar și cine se face vinovat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.