Acasă Social Hotelurile, restaurantele și cafenelele din R. Moldova ar putea să-și reia activitatea...

Hotelurile, restaurantele și cafenelele din R. Moldova ar putea să-și reia activitatea începând cu 1 iunie curent

0

Hotelurile, restaurantele și cafenelele din R. Moldova ar putea să-și reia activitatea începând cu 1 iunie curent.

Premierul Ion Chicu a anunțat astăzi despre intenția de a relua activitățile de către companiile din domeniul HoReCa începând cu 1 iunie 2020, în cadrul ședinței Asociației Investitorilor Străini în Moldova.

Totuși, acest lucru s-ar putea întâmpla numai dacă evoluția situației epidemiologice, determinate de pandemia de COVID-19, se va menține în parametrii actuali.

Oamenii de afaceri au abordat, în aceeași ședință, subiectul modificării reglementărilor pentru a permite activitatea stațiilor de alimentare cu petrol în regim de autodeservire, fără implicarea operatorilor, dar și digitalizării economiei, inclusiv a serviciilor publice, accesului la resurse financiare în condițiile crizei economice globale și căderii consumului, reluarea activității centrelor comerciale, situația în industria automotive și altele.

ziarulnational

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.