Acasă Social Hâncești: 3 adolescenți, sechestrați, maltratați și amenințați cu o armă

Hâncești: 3 adolescenți, sechestrați, maltratați și amenințați cu o armă

0

Caz ieşit din comun în satul Mingir din raionul Hînceşti. Trei adolescenți cu vârstele cuprinse între 16 și 17 ani au fost sechestrați, maltratați și amenințați cu un pistol de niște indivizi. Cazul a avut loc în data de 12 aprilie, în jurul orei 23:00.

Oamenii legii au fost alertaţi luni seară de către un minor de 15 ani, care a venit la Inspectoratul de Poliţie Hânceşti şi a depus o cerere.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că suspecții sunt patru indivizi cu vârstele cuprinse între 18 şi 35 de ani.

Indivizii, având o înțelegere prealabilă, au urcat forțat minorii într-un vehicul cu numărul de înmatriculare in Lituania, după care i-au transportat la domiciliul unuia dintre agresori, unde i-au maltratat și i-au amenințat cu o armă.

Atât victimele, cât și părinții acestora, nu s-au adresat la poliţie şi refuză să ofere declaraţii.

Potrivit forțelor de ordine, făptaşii şi victimele sunt în conflict cu legea, fiind vizați pe mai multe cauze penale și contravenționale.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.