Acasă Multimedia Hackerii au atacat site-urile mai multor instituții publice din Moldova

Hackerii au atacat site-urile mai multor instituții publice din Moldova

0

În ultimele zile, paginile web ale mai multor instituții publice din Republica Moldova au fost ținta unor atacuri cibernetice. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Deocamdată, oamenii legii nu au anunțat cine este în spatele atacurilor, scrie newsmaker.md.

„Ca ținte ale acestor atacuri cibernetice au fost inclusiv site-ul televiziunii publice sau, în cazul autorităților publice, vorbim despre paginile web ale instituțiilor naționale: Guvern, ministere. Noi am instituit filtre speciale, care au fost implementate de către echipa de la STISC, astfel încât, la accesarea unei platforme, softul verifică nemijlocit dacă persoana dată este un utilizator ordinar sau este o mașinărie care încearcă să acceseze de mai multe ori aceeași platformă, în ideea de a o bloca”, a precizat Vodă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.