Acasă Social Guvernul a decis sistarea slujbelor religioase

Guvernul a decis sistarea slujbelor religioase

0

Toate slujbele religioase vor fi sistate pentru două săptămâni. Decizia a fost luat în cadrul ședinței Comisiei naționale extraordinare pentru sănătate publică.

Am analizat că persoanele cu risc sporit de infectare sunt cele în etate, dar anume vârstnicii merg mai des la biserică. Vom discuta cu reprezentanți tuturor cultelor religioase, ca oamenii să nu sufere. Dar adunarea la servicii nu va fi posibilă”, a declarat premierul Ion Chicu.

Anterior, autoritățile au sistat activitatea instituțiilor de învățământ și au fost interzise manifestările în masă. Toate acțiunile sunt luate la recomandarea OMS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.