Acasă Social Ghinionul unui moldovean care transporta un BMW din Italia

Ghinionul unui moldovean care transporta un BMW din Italia

0

Un moldovean este documentat de polițiștii de frontieră, după ce a fost depistat la vamă cu un automobil furat din Italia.

Cazul s-a înregistrat ieri, 19 septembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași. 

Astfel, pentru efectuarea formalităţilor de control necesare, la frontieră s-a prezentat un bărbat de 44 de ani cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, care  conducea un ansamblu rutier, înmatriculat în Moldova, format dintr-un autoturism marca Mercedes E 250 și o semiremorcă marca Boro, tip platformă pe care transporta un autoturism marca BMW, an fabricaţie 2014.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului marca BMW, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, iar drept rezultat au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

Cazul este în continuare cercetat, iar autoturismul de 50.000 de lei a fost indisponibilizat.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.