Acasă Social FOTO// Vandalii au distrus cruci și monumente, într-un cimitir din Chișinău

FOTO// Vandalii au distrus cruci și monumente, într-un cimitir din Chișinău

0

Vandalism la un cimitir din Chișinău. Pe rețelele de socializare a apărut o postare în care se văd cruci și monumente distruse.

Aceasta este situaţia, la cimitirul de pe Şoseaua Munceşti. Au vandalizat mormintele oamenilor răposaţi, au rupt şi aruncat cruci, fotografii, monumente stricate etc. Administrația nu răspunde la telefon, am fotografiat doar o parte din cimitir. Aceasta este situația încă de înaintea începerii carantinei, şi care este lăsată baltă și până în ziua de azi. Fac această postare în atenția rudelor persoanelor răposate din acest cimitir!(După câte vedeți au fost tăiați copacii din cimitir și buturugile aruncate și lăsate), a scris autorul postării într-un grup, pe o rețea de socializare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.