Acasă Extern FOTO // Un fermier din Rusia a murit după ce a vrut...

FOTO // Un fermier din Rusia a murit după ce a vrut să înghită o viperă de stepă

0

Un fermier, în vârstă de 55 de ani, din Rusia a prins o viperă de stepă pe un câmp cu pepeni și s-a lăudat în faţa colegilor că o poate înghiţi. Bărbatul a băgat de câteva ori șarpele în gură, moment în care a fost mușcat, iar ulterior a murit din cauza unei reacții alergice, informează The Sun, citată de Observator News.

Conform martorilor, fermierul şi-a pus şarpele de două ori foarte aproape de zona gâtului, dar a treia oră vipera de stepă l-a muşcat de limbă și gât. Omul a fost transportat imediat la Spitalul Kharabalinskiy, însă a murit după câteva ore, după ce a suferit un șoc anafilactic.

„Limba i se umflase atât de tare, încât abia îi mai încăpea în gură”, au spus medicii, potrivit publicației Astrakhan 24. Localnicii din regiunea Astrakhan obișnuiesc să încerce să înghită șerpi și spun că muşcătura viperelor de stepă nu ar trebui să fie letală pentru oameni.

„Viperele de stepă sunt veninoase, dar doar insectele se pot teme de ele. Pentru oameni, veninul lor nu este periculos”, au spus oamenii din zonă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.