Acasă Social FOTO// Un bărbat a ajuns cu mașina într-un gard în timp ce...

FOTO// Un bărbat a ajuns cu mașina într-un gard în timp ce vorbea la telefon

0

Un bărbat a ajuns cu mașina într-un gard în timp ce vorbea la telefon. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 18:30, în municipiul Soroca.

Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Soroca, a declarat pentru Deschide.MD că în accident a fost implicat un automobil de marca renault, la volanul căruia se afla un bărbat  în vârstă de 42 de ani.

„Dânsul, vorbea la telefon în timp ce se deplasa cu automobilul, când a pierdut controlul volanului, iar mașina intrat în gardul unei gospodării. În urma impactului, mașina a fost ușor avariată, iar gardul a fost distrus. Nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumatizate”, a declarat Talpă.

Conform legislației în vigoare, șoferul riscă o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.