Acasă Social FOTO // Un automobil a ars pe un câmp din Orhei: Șoferul...

FOTO // Un automobil a ars pe un câmp din Orhei: Șoferul era beat. Sunt răniți

0

Un șofer și doi pasageri au ajuns aseară la spital cu diverse traume după ce automobilul în care se aflau a luat foc. Totul s-a produs în seara zilei de ieri, 13 octombrie, în jurul orei 22:00, pe un câmp dintre localitățile Puțintei și Dîșcova din raionul Orhei.

Preliminar, șoferul, un bărbat de 62 de ani, în timp ce conducea automobilul de model Volkswagen pe un câmp, ar fi pierdut controlul asupra volanului, după care s-a tamponat de o movilă, iar ca rezultat automobilul a luat foc.

În cele din urmă, șoferul și pasagerii au fost duși la spital, iar automobilul a ars în totalitate.

Ulterior, șoferul, fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul Drager, rezultatul final a arătat 0,63 mg/l alcool în aerul expirat.

La momentul actual polițiștii stabilesc toate circumstanțele pe cazul dat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.