Acasă Politic FOTO // Renato Usatîi la Cimișlia: Farmacii electronice în fiecare sat, farmacii...

FOTO // Renato Usatîi la Cimișlia: Farmacii electronice în fiecare sat, farmacii de stat și magazine sociale de stat în fiecare raion

0

Prețurile la medicamente pot fi reduse esențial prin deschiderea farmaciilor electronice, dar și a celor de stat. Inițiativa a fost prezentată de către candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi, în cadrul întrevederii cu cetățenii din Cimișlia. 

„Le-am prezentat cum funcționează aceste dispozitive, în care se găsesc câte 100 de medicamente esențiale, fără rețetă. În farmaciile electronice, dar și în cele de stat, medicamentele vor fi cu 40-50% mai ieftine, însă guvernarea nu dorește ca cetățenii să afle adevăratele prețuri”, a precizat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru le-a spus oamenilor din Cimișlia și despre faptul că actuala guvernare blochează inițiativa de a deschide farmacii electronice în primăria fiecărui sat. 

Un alt obiectiv despre care Renato Usatîi le-a vorbit localnicilor este deschiderea magazinelor sociale de stat, unde prețurile vor fi mai mici. 

„Astfel de magazine trebuie să existe în fiecare raion, aceasta va crea o concurență reală cu magazinele private, care vor fi obligate să reducă, la rândul lor, prețurile la multe produse”, a mai adăugat Renato Usatîi. 

Pe final, candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte le-a mulțumit cetățenilor din Cimișlia pentru o discuție caldă într-o zi răcoroasă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.