Acasă Social FOTO// Primele imagini de la tragedia de pe traseul Chișinău-Căușeni. Mercedes S...

FOTO// Primele imagini de la tragedia de pe traseul Chișinău-Căușeni. Mercedes S Class făcut zob și un tânăr mort

0

Au apărut noi detalii despre tragicul accident care a avut loc cu puțin timp în urmă pe traseul Chișinău -Căușeni. Din imaginile în posesia cărora au intrat reporterii Deschide.MD se vede că impactul a fost unul destul de violent, Mercedes-ul S Class fiind transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Contactată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că în urma impactului, șoferul Mercedes-ului, un tânăr de 25 de ani a murit pe loc, iar doi pasageri care se aflau în automobil, dintre care o tânără de aceeași vârstă cu șoferul, au fost transpotați cu diverse traumatisme la Spitalul raional Anenii Noi.

La fața locului a interveni poliția, ambulanța, dar și un echipaj de descarcerare.

Amintim că accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 18:30, în apropiere de orașul Anenii Noi. Potrivit martorilor oculari, automobilul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă, când i-a sărit o roată, iar șoferul a pierdut controlul volanului. mașina a derapat de pe traseu și a doborât trei copaci de pe acostament.

FLASH // Viteza face victime pe traseul Chișinău-Căușeni. Un Mercedes a zburat de pe traseu și a doborât trei copaci

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.