Acasă Social FOTO // Ploaia abundentă din 6 octombrie provoacă pagube: copaci doborâți și...

FOTO // Ploaia abundentă din 6 octombrie provoacă pagube: copaci doborâți și drumuri inundate

0

Ploile abundente din data de 6 octombrie au afectat trei sectoare de drumuri publice naționale. Drumarii au desfășurat lucrări de curățare și profilare a drumurilor afectate de acumulările de apă, nămol și pietriș, precum și de eliminare a copacilor și crengilor căzute, scrie ziar.md.

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) anunță că intervențiile au avut loc în următoarele sectoare:

  • Ceadîr-Lunga, R 36 Basarabeasca – Ceadîr-Lunga – R29, km 30 – 35, unde au fost înlăturați aproximativ 25 de copaci și crengile căzute pe carosabil și acostament, asigurând reluarea circulației în condiții de siguranță.
  • Vulcănești, G142 M3 – Vulcănești – Etulia, km 4. În acest sector traficul a fost afectat din cauza acumulării de apă sub podul de cale ferată.
  • Criuleni, G69 G68 – Ustia – Mășcăuți – G72, km 5+100 – 11+600, mai multe sectoare de drum din această zonă au fost afectate de nămol și pietriș.

Amintim că avertismentul de cod galben de ploi cu averse, descărcări electrice și vânt puternic rămâne valabil până astăzi, la ora 12:00. În acest context, șoferii sunt îndemnați să fie prudenți și să adapteze viteza la condițiile de drum.

Sursa foto: Administrația de Stat a Drumurilor

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.