Acasă Articol comercial FOTO // OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară, și-a...

FOTO // OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară, și-a redeschis porțile

0

Într-o atmosferă plină de veselie și bucurie, parcul de distracții OrheiLand și-a redeschis porțile, atrăgând părinți, copii și tineri dornici de distracție și relaxare. Încă de la primele ore ale dimineții, parcul a fost invadat de vizitatori, dornici să se bucure de ofertele variate și de atmosfera de poveste care caracterizează acest loc.

La intrare, oaspeții au fost întâmpinați de animatori plini de energie și de mascota veselă a parcului, Mr. Orhy, care, prin șotiile și entuziasmul său, a reușit să aducă zâmbete pe fețele tuturor. Muzica bună și decorurile colorate au transformat parcul într-un loc magic, unde fiecare colțisor inspira bucurie și aventură.

Primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, a dat startul oficial al sărbătorii cu un discurs dedicat Zilei Internaționale a Copilului. În cuvintele sale, ea a felicitat cordial pe toți cei prezenți și i-a încurajat să profite din plin de frumusețea și facilitățile oferite de OrheiLand.

„Vă doresc să vă bucurați din plin de magia și aventura care predomină la OrheiLand! Iar tuturor copiilor le doresc o copilărie fericită. Noi, echipa lui Ilan Șor, vom face tot posibilul ca la maturitate să vă aduceți aminte cu nostalgie și bucurie de copilărie și de timpul minunat petrecut alături de părinți la OrheiLand. Atât programul artistic și de divertisment pe care l-am pregătit, cât și toate atracțiile, toboganele și trambulinele – vor fi gratuite pentru dumneavoastră. Nu doar astăzi, dar pe parcursul întregii veri. Pentru că OrheiLand nu este doar un parc de distracții – este locul care ne unește, indiferent de vârstă sau de pasiuni, și unde visele devin realitate”, a subliniat primarul.

Fostul primar al Orheiului, Pavel Verejanu, a susținut și el un discurs la deschiderea sezonului estival, remarcând succesul deosebit al parcului de distracții, care a devenit cunoscut nu doar în Moldova, ci și peste hotarele țării.

Deputatul Marina Tauber, prezentă la eveniment, le-a mulțumit tuturor oamenilor care au venit la deschiderea sezonului estival al parcului de distracții OrheiLand.

„Dragi și iubiți copii și părinți! Din numele domnului Ilan Șor, vă mulțumim că sunteți într-un număr atât de mare aici, pentru că acest lucru ne demonstrează că ceea ce facem este important”.

Politiciana i-a felicitat pe toți cei prezenți cu Ziua Internațională a Copilului.

„Voi ne aduceți zâmbete și bucurie. Spre deosebire de alți politicieni, noi nu vobrim mult, ci facem. Vă iubim și vă mulțumim că sunteți aici”, a spus Marina Tauber.

Președintele Partidului Politic „Șansă” și reprezentantul Blocului „Victorie”, Alexei Lungu, a remarcat că Ziua Internațională a Copiilor este sărbătorită spectaculos doar la Orhei, datorită eforturilor depuse în acest scop, al șaselea an consecutiv, de către politicianului și filantropului Ilan Șor – singurul care a demonstrat prin fapte că este preocupat de fericirea și bunăstarea generațiilor în creștere. El a dezvăluit că se simte mereu acasă la OrheiLand, iar alături de copiii care vin aici – retrăiește magia și bucuria copilăriei.

“Ziua copiilor este sărbătorită grandios doar la Orhei. Toți vin la noi, pentru că aici sunt sărbători autentice, în fiecare perioadă a anului. La Orhei mă simt ca acasă, iar alături de copii, mă întorc în copilărie. Vă rog, să vă aduceți copiii la OrheiLand – lumea copilăriei. Dragi copii, profitați de copilărie, nu vă grăbiți să vă maturizați. A început vacanța frumoasă, iar locul cel mai potrivit pentru a o trăi din plin este la Orhei”.

„OrheiLand are menirea să aducă fericire copiilor noștri din toată Moldova și de peste hotare. Aici au fost oaspeți de pe toate 5 continente, aici s-a vorbit în 5 limbi”, a spus Verejanu. El a mulțumit filantropului Ilan Șor, inițiatorul acestui proiect, pentru viziunea sa de a oferi tuturor copiilor o copilărie fericită. „Copiii nu trebuie să cunoască nevoile celor maturi, de aceea aici totul este gratuit. Totul este făcut pentru voi, dragi copii. Felicitări, copilașilor din țara noastră!”, a declarat Verejanu.

Pe parcursul zilei, copiii au avut parte de numeroase activități interactive, fiind provocați să participe la jocuri și concursuri distractive organizate de animatorii plini de energie. Mascota Orheiului, Mr. Orhy, a fost prezentă peste tot, încurajând copiii să-și dea frâu liber imaginației și creativității. Aceștia au dansat cu o energie debordantă, s-au ținut de mâini și au format cercuri, râzând și bucurându-se de fiecare moment.

Surprizele nu s-au oprit aici. Micuții vizitatori au fost serviți cu înghețată gratuită, oferită cu dragoste din partea filantropului și liderul Blocului “Victorie”, Ilan Șor. Gestul frumos a stârnit reacții de fericire și recunoștință, iar fețele copiilor au iradiat de bucurie.

„Aceasta este o dovadă că cele mai simple lucruri, precum o înghețată sau un zâmbet, îi pot face pe copii nespus de fericiți”, a comentat un părinte prezent la eveniment.

Atracțiile principale ale parcului, toboganele și trambulinele, au fost punctul de maximă atracție pentru copii. Aceștia s-au urcat entuziasmați pe construcțiile colorate, așteptând cu nerăbdare să se lase purtați în jos. Râsetele și strigătele de fericire au răsunat peste tot în parc, copiii bucurându-se de viteză și adrenalină, creând amintiri prețioase care îi vor însoți toată viața.

Pentru cei pasionați de artă, OrheiLand a oferit și posibilitatea de a participa la sesiuni de facepainting și desen. Inspirați de propria imaginație, copiii și-au pictat pe fețele lor zâmbitoare fluturi, flori și personaje din povești, demonstrându-și talentul și creativitatea. „Continuăm să încurajăm creativitatea la OrheiLand și să celebrăm copilăria în toată splendoarea ei!”, a declarat un animator.

Redeschiderea OrheiLand subliniază eforturile continue ale echipei lui Ilan Șor de a crea un loc de divertisment și relaxare pentru toți copiii, promovând un mesaj de unitate și bucurie. Parcul rămâne un simbol al fericirii și aventurii, încurajând creativitatea și jocul liber, oferind amintiri de neuitat tuturor vizitatorilor.

OrheiLand a fost construit la inițiativa și cu suportul lui Ilan Șor, om de afaceri, politician și filantrop.

filantrop.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.