Acasă Social FOTO // Ninge abundent la Ștefan Vodă: 3 autospeciale curăță carosabilul

FOTO // Ninge abundent la Ștefan Vodă: 3 autospeciale curăță carosabilul

0

În raionul Ștefan Vodă ninge abundent, iar angajații S.A Drumuri au intervenit pentru a curăța carosabilul. Imagini de la fața locului au fost publicate pe pagina oficială de Facebook a INSP, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md.

„La moment, pe teritoriul raionului Ștefan Vodă cad precipitații sub formă de ninsoarea, pe alocuri ceață. 3 autospeciale de la SA Drumuri sunt antrenate la prelucrarea carosabilului cu material antiderapant. 

Șoferi, conduceți cu atenție. Nu vă porniți la drum dacă nu aveţi echipat automobil cu pneuri de iarnă”, îndeamnă INSP.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor (ASD), în această dimineață a fost surprinsă zăpadă în raioanele Cantemir, Cahul, dar și în localitățile Sărata Noua și Balabanu.

Și în Capitală, dimineața a fost marcată de ninsoare sub formă de lapoviță.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.