Acasă Politic FOTO // Moldovenii din Italia votează: La secțiile de vot s-au format...

FOTO // Moldovenii din Italia votează: La secțiile de vot s-au format cozi

0

Moldovenii din Italia au început să își exercite dreptul la vot, iar la una dintre secțiile de vot s-au format rânduri considerabile. Imaginile cu cetățenii așteptând pentru a vota au fost publicate pe o rețea de socializare, evidențiind implicarea acestora în procesul electoral.

Este de menționat că în străinătate au fost deschise un total de 234 de secții de votare, oferind astfel oportunitatea cetățenilor moldoveni să participe activ la alegeri, chiar și din afara țării.

Participarea la vot în rândul moldovenilor din diaspora subliniază angajamentul acestora față de viitorul țării.

Amintim că astăzi, 20 octombrie, cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt așteptați la urne pentru a alege președintele țării pentru următorul mandat de patru ani. Totodată, cetățenii sunt chemați să participe și la referendumul constituțional pentru a-și manifesta opțiunea față de perspectiva aderării țării noastre la Uniunea Europeană.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.