Acasă Comunicate de presă FOTO // Mii de oameni au venit să vadă promisiunea lui Ilan...

FOTO // Mii de oameni au venit să vadă promisiunea lui Ilan Șor și a guvernatorului Evghenia Guțul. Vezi cum a fost la deschiderea GagauziyaLand

0

Vasile Bolea a subliniat importanța unor proiecte ca acesta, unde vor putea veni familii din tot sudul Moldovei.

Printre vorbitori s-au numărat președintele Adunării Populare a Găgăuziei, Dimitri Constantinov, primarul satului Congaz, Mihail Esir, deputații în parlamentul Republicii Moldova din partea blocului „Victorie” Alexandr Suhodolski, Reghina Apostolova și Irina Lozovan. La eveniment au mai participat liderul partidului „Șansă” Alexei Lungu, din partea partidului „Renaștere” – Natalia Parasca, secretarul fracțiunii blocului „Victorie” în Consiliul municipal Bălți Anastasia Svetlicinîi, președintele fracțiunii blocului „Victorie” în Consiliul Municipal Bălți Veaceslav Jucov și șeful aripii de tineret a blocului „Victorie” Iuri Vitneanski, președintele partidului „Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei” Alexandru Beschieru și președintele partidului „Victoria” Vadim Grozavu cu soția sa, fostul primar de Orhei Pavel Verejanu, fostă candidată din partea partidului „Șansă” la funcția de primar de Chișinău Cristina Vulpe, fostul președinte al raionului Orhei Marina Cravcenco, și directorul Centrului de tineret al raionului Orhei Avelin Tabarcea.

Mai târziu, pe canalul său de Telegram Marina Tauber a declarat: „GagauziyaLand este un centru de atracție și atenție. Este un nou teritoriu care ne oferă speranță că putem trăi bine în țara noastră. Întotdeauna ne îndeplinim promisiunile. Sunt fericită să anunț că următorul parc de distracții – NordLand – îl vom deschide la Bălți”.

GagauziyaLand a devenit al doilea parc de distracții gratuit după OrheiLand, care a fost deschis în Moldova la inițiativa lui Ilan Șor”, scrie în comunicatul de presă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.