Acasă Social FOTO // Mesaj emoționant scris de mama lui Renato Usatîi: El este...

FOTO // Mesaj emoționant scris de mama lui Renato Usatîi: El este președintele meu!

0

Mesaj emoționant în susținerea lui Renato Usatîi a fost transmis de mama lui, Larisa Usatîi, pe rețele de socializare. Ea le mulțumește tuturor susținătorilor pentru munca depusă în campanie, dar și colegilor săi profesori care au pus temelia dragostei lui Renato Usatîi pentru carte și țară.

 „Dragii mei! Va mulțumim frumos pentru încredere, pentru munca Dumneavoastră prin ploaie, frig  și pentru că sunteți alături de Renato! Mulțumesc profesorilor lui Renato și Veronicăi pentru mesaje calde și susținere! Voi, dragii mei colegi, ați pus temelia dragostei de carte și de țară! Voi sunteți cei care cunoașteți copiii mei din primii ani de viață! Noi votam pentru MOLDOVA! Noi votăm Renato Usatîi!”, a scris mama lui Renato Usatîi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.