Acasă Politic FOTO// Litvinenco: Voi fi prezent astăzi la manifestația veteranilor, alături de colegii...

FOTO// Litvinenco: Voi fi prezent astăzi la manifestația veteranilor, alături de colegii mei

0

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco anunță că se va alătura astăzi manifestațiilor vetaranilor, iar alături de colegii săi va monitoriza acțiunile forțelor de ordine. Mesajul a fost postat pe pagina sa de facebook, iar în scurt timp a postat și imagini din centrul acțiunilor.

Igor Dodon a preluat comportamentul și retorica referitoare la protestele pașnice de la dictatorii odioși ai timpurilor noastre. Despre aceasta vorbesc atât declarațiile lui, cât și acțiunile ilegale ale poliției de joi.
Pentru că dreptul la proteste pașnice este unul fundamental, voi fi prezent azi la manifestația veteranilor. Alături de colegii mei, vom monitoriza acțiunile forțelor de ordine. Sper tare mult că acestea, de data asta, să fie legale.
Igor Dodon trebuie să știe că, dacă va continua să dea indicații ilegale care încalcă drepturile fundamentale ale omului, ar putea să fie plecat din funcție mai devreme decât la expirarea mandatului și nici să nu ajungă să fie candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie, a scris deputatul PAS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.