Acasă Social FOTO// Încalcă nestingherit legea! Președintele Igor Dodon sfidează în continuare măsurile de...

FOTO// Încalcă nestingherit legea! Președintele Igor Dodon sfidează în continuare măsurile de protecție împotriva COVID-19

0

Președintele Igor Dodon sfidează în continuare normele sanitare și măsurile de protecție împotriva coronavirusului, iar începând cu 7 mai încălcând chiar și legea.

De la declanșarea pandemiei, Igor Dodon a încălcat constant normele sanitare, desfășurând ședințele din clădirea Președinției, uneori cu participarea și a mai bine de 30 de persoane, fără purtarea măștilor sau a mănușilor.

De la 7 mai a devenit însă obligatorie purtarea măștilor în locurile publice și în spațiile închise, cu participarea mai multor persoane. Cei care nu respectă această obligativitate sunt pasibili de răspundere contravențională sau chiar penală în cazul în care neglijența lor duce la contaminarea altor cetățeni.

Aceste reguli sunt însă sfidate de Dodon, care joi, în cadrul unei vizite în Găgăuzia, s-a afișat într-o sală în care erau prezente mai bine de 10 persoane, fără a purta mască sau mănuși. Mai mult, nici oficialii găgăuzi și nici măcar cameramanii (cu o singură excepție) sau agenții de pază nu purtau aceste măști.

cotidianul.md 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.