Acasă Sport FOTO // EURO 2024: Străzile din Madrid, arhipline. Câți bani vor primi...

FOTO // EURO 2024: Străzile din Madrid, arhipline. Câți bani vor primi câștigătorii

0

Spania a câștigat Campionatul European din 2024, după o finală contra Angliei, scor 2-1. Meciul s-a jucat la Berlin, Germania, pe data de 14 iulie curent.

Nico Williams și Mikel Oyarzabal au înscris golurile prin care naționala lui Luis de la Fuente s-au impus la Berlin. Pentru Anglia a punctat Cole Palmer, scrie realitatea.md.

La o zi distanță, jucătorii iberici s-au întors în Spania pentru a celebra alături de suporteri marele succes. Străzile au fost umplute, întrucât suporterii spanioli erau oarecum obișnuiți cu astfel de celebrări, după cele din 2008, 2010 și 2012, când „Furia Roja” a dominat scena fotbalului internațional.

Luând în calcul rezultatele, dar și fotbalul prestat, Spania a fost cea mai bună echipă de la Campionatul European disputat în Germania. În drumul către finală, ibericii au câștigat absolut toate partidele disputate, motiv pentru care au fost răsplătiți cum se cuvine de către UEFA.

Naționala pregătită de Luis de la Fuente a primit exact suma maximă pe care o putea încasa o echipă națională la EURO 2024, și anume de 28,25 de milioane de euro.

Astfel, fiecare fotbalist al Spaniei a fost răsplătit cu 400.000 de euro pentru munca depusă la acest turneu final.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.