Acasă Politic FOTO // Dorin Recean: „Împreună construim o Moldovă Europeană”

FOTO // Dorin Recean: „Împreună construim o Moldovă Europeană”

0

Despre viziunea unei Moldove europene și importanța investițiilor externe pentru dezvoltarea țării. Sunt subiectele abordate de către premierul Dorin Reacean cu localnicii, aflat întro vizită recenta la Șoldănești.

„Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă o Moldovă europeană, trebuie să privim la vecinii noștri. În România și Bulgaria, cel mai mare salt în dezvoltare a avut loc în perioada de preaderare, când au fost reconstruite rețele de apeducte, drumuri și chiar biserici cu ajutorul fondurilor europene,” a declarat Recean.

Prim-ministrul a evidențiat beneficiile investițiilor europene în comunitățile din Răspopeni și Olișcani, unde, prin Programul „Satul European” și „Satul European expres”, s-au realizat proiecte în valoare de peste 151 de milioane de lei.

„Atunci când dezvoltăm satele noastre, deschidem locuri de muncă și oferim tinerilor motive să se întoarcă acasă după studii,” a adăugat el.

În încheiere, Recean a făcut apel la cetățeni să participe activ la alegerile din 20 octombrie.

„Facem curat acasă, facem toți o clacă mare și ridicăm țara împreună. Pe 20 octombrie, ieșim la vot cu toții – cu familiile și prietenii – pentru un viitor prosper și pentru libertatea noastră. Spunem „DA” la referendum, deci spunem „DA” dezvoltării Moldovei și votăm Maia Sandu Președinte!” a concluzionat prim-ministrul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.