Acasă Extern FOTO // Cum l-a afectat pandemia pe un asistent medical spaniol. Pozele,...

FOTO // Cum l-a afectat pandemia pe un asistent medical spaniol. Pozele, făcute la un an distanță: „Nu vă puteți imagina ce este pe interior”

115
0
ads

Un asistent medical de la Spitalul „Gregorio Marañón” din Madrid a arătat cât de mult l-a afectat pandemia postând pe Twitter două fotografii făcute la un intreval de un an, la începutul crizei și acum.

Víctor Aparicio arată foarte diferit în cele două imagini, deteriorarea fizică arătând cam cât de mult a suferit în această perioadă. În fotografia din stânga, are părul și barba negre, iar în cea din dreapta acestea sunt complet încărunțite.

Totuși, în ciuda modificării fizice, el spune că cea mai profundă deteriorare a suferit-o în interior. „Sunt asistent medical. Un an separă aceste două imagini. Cred că schimbarea exterioară este evidentă. Nu vă puteți imagina ce este pe interior”, este mesajul care însoțește pe Twitter colajul cu cele două fotografii.

Víctor a apărut de mai multe ori la televiziune ca purtător de cuvânt al unei asociații medicale, unde a fost văzut ca în imaginea din stânga, potrivit La Vanguardia. „Pare că au trecut decenii”, comentează el.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here